Carine Bloemhoff stelt vragen over arbeidsvoorwaarden

On 22 oktober 2013 by Carine Bloemhoff

Stadhuis GroningenSamen met GroenLinks en de SP heeft Carine Bloemhoff namens de PvdA schriftelijke vragen gesteld aan het College van Burgemeester en Wethouders. Deze vragen gingen over de uitspraken van wethouder Ton Schroor (D66) over de arbeidsvoorwaarden van de ambtenaren in Groningen. Hij noemde de arbeidsvoorwaarden van de Groninger ambtenaren ‘goudomrand’.

Schroor is in onderhandeling met de vakbond over deze voorwaarden. De vakbond heeft al aangegeven best concessies te willen doen. De fracties van GroenLinks, de SP en de PvdA willen wel dat de gemeente Groningen een goede werkgever blijft en dat de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening gewaarborgd blijft. In ideologisch georiënteerde  bezuinigingen heeft de PvdA geen zin.

Lees hier de vragen die aan het College van B en W zijn gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>