Carine gaat langs bij Iederz en wijkcentrum Lewenborg

On 28 oktober 2013 by Carine Bloemhoff

Carine in Lewenborg

De campagne is in zijn beslissende fase gekomen, de hete weken noemen ze dat. Kandidaat lijsttrekker Carine Bloemhoff start deze campagne met wat ze altijd doet, op werkbezoek gaan, naar verhalen van mensen luisteren, en waar ze helpen kan maakt ze er werk van.

‘s Ochtends was Carine te vinden bij het werkbedrijf Iederz. De werknemers van Iederz doen passend werk en dragen zo hun steentje bij. Ze kreeg een rondleiding van de werknemers over de werkvloer.

‘s Avonds is Carine aangeschoven in het wijkcentrum van Lewenborg. Op avonden kunnen de buurtbewoners daar een hapje komen eten. Tijdens het eten heft Carine met een aantal wijkbewoners gesproken. Het plezier van wonen in de wijk en Groningen als sociale stad werden besproken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>