Over Mij

JvK_20131003_CarineBloemhoff_083-4Ik ben Carine Bloemhoff, 31 jaar, gemeenteraadslid en fractievoorzitter voor de PvdA in Groningen.

In de gemeenteraad zit ik in de commissies Werk en Inkomen en Financiën en Veiligheid. In het bijzonder houd ik me bezig met werkgelegenheid, participatie (re-integratie en gesubsidieerde arbeid), armoedebeleid, nieuwe taken van de gemeente in het sociaal domein (snijvlak participatie/zorg/welzijn) en veiligheid. Mijn bijdragen en acties op deze terreinen vind je allemaal op deze website.

En verder…

Naast mijn raadslidmaatschap ben ik in het dagelijks leven werkzaam bij Pro Facto, een bureau dat is gespecialiseerd in juridisch en bestuurskundig onderzoek, advies en onderwijs.

In 2007 heb ik de doctoraalopleiding Internationaal en Europees Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Na mijn afstuderen was ik onder meer werkzaam als trainee bij Bureau Wetgeving van de Tweede Kamer en bij de Permanente Vertegenwoordiging van Nederland bij de Europese Unie en als wetgevingsjurist bij het ministerie van VROM. Ik rondde in 2009 de Academie voor Wetgeving af. Binnen de PvdA was ik voorzitter van het Juristennetwerk.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kun je contact met mij opnemen: carinebloemhoff@raad.groningen.nl

One Response to “Over Mij”

  • Dag Carine,
    Gisteren in cafe Waterloo moest ik weg en zonder gedag te zeggen. Geen doodzonde, niet echt fatsoenlijk.
    Je doet goed werk.
    Dag
    Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>