Steunverklaringen

Hieronder vind je een overzicht van mensen die mij steunen als kandidaat-lijsttrekker van de PvdA Groningen. Wil jij me ook steunen? Stuur je steunbetuiging naar carinebloemhoff@gmail.com.

“Voor mij is Carine Bloemhoff de favoriet. De doorslaggevende reden die ik daarvoor heb is dat zij geen wethouderschap ambieert. Zij stelt dus niet de machtsvraag voorop en wil de discussie over haar ideeën voeren.En overigens is zij aardig, toegankelijk en bevlogen. Ze zou ook nog eens voor de PvdA de eerste vrouwelijke lijsttrekker zijn!”

- Klaas Swaak, Oud-wethouder

“Ik steun Carine Bloemhoff heel graag: ik ken haar als een enorm actieve PvdA-er, met een scherp gevoel voor rechtvaardigheid, en met een kritische blik die van wereldwijd naar lokaal kan gaan en terug.”

Thijs Berman, Europarlementariër

“Carine Bloemhoff geeft mij hoop voor de toekomst van de PvdA. Ze is jong, energiek en intelligent, maar straalt tevens de oude en vertrouwde sociaal-democratische waarden uit. In Carine herken ik eindelijk mijn partij weer.”

Arie Glebbeek, Universitair Hoofddocent Sociologie

“Wij vinden dat Carine lijsttrekker moet worden omdat zij als een van de weinige nog opkomt voor de werkende mens. Zoals wij vroeger Joop den Uyl hadden. Zo zijn er niet veel meer in de politiek, maar zij steunt ons al tijden en dat waarderen we enorm. De schoonmakers zullen stemmen op de beste vrouw in de PvdA en dat is Carine.”

Brigitte de Waal, namens de Vakbond voor Schoonmakers

“Carine zit niet alleen in de gemeenteraad, maar heeft de afgelopen jaren actief gezocht naar contact met de verschillende groepen in de samenleving. Zo was zij regelmatig aanwezig bij de schoonmakersstaking van 2012, en ging ook mee met de stakingsbus naar een van de actieplekken elders in Nederland. Zij blijft niet steken in de waan van de dagonderwerpen, maar gaat ook kijken hoe de sociaaldemocratie werkt in Zweden om inspiratie op te doen voor haar idealen. Kortom een vrouw die het initiatief neemt en mensen betrekt bij het politieke werk. Stem dus op Carine Bloemhoff in de voorverkiezingen van het lijsttrekkerschap van de PvdA Groningen stad.”

Ed van Eijbergen, vakbondsbestuurder FNV Bondgenoten

 

‘De vrouwen in de PvdA (ViP) ondersteunen de kandidatuur van Carine Bloemhoff als lijsttrekker voor de PvdA in Groningen. Carine heeft afgelopen raadsperiode als gemeenteraadslid en vice-fractievoorzitter zich met hart en ziel op een frisse, eigen manier ingezet voor het verwezenlijken van de idealen van de PvdA. Kortom: de juiste vrouw op de juiste plek.

- Namens de ViP, Sita Mik-Boeren vice-voorzitter

 

 

One Response to “Steunverklaringen”

  • Carine staat ten minste voor dat wat de Partij van de Arbeid de moeite waard maakt: armoede- en werkloosheidsbestrijding in plaats van bestuurlijk pluche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>